2010, en liten sammanfattning

2010-12-31 @ 14:33:46
Vardag + skräp Kommentarer (0)
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten, använde en moccamaster.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga nyårslöften, as per usual.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, eller? Min kusin (som förvisso är tio år äldre än mig, men ändå).

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Inga alls, buh!

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ett extrajobb, tack. ANSTÄLL MIG.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Bah, oj, 23 januari, 25 februari (fast det kommer jag nog ha glömt om sisådär fem år).

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag tog studenten (AT LAAAAAAST!!!!)

9. Största misstaget?
Well, att inte lyssna på mig själv och försöka göra alla andra nöjda med livet. Samt att jag avslutade dbt-terapin.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, oh, gud, ja. Fucking allergichock </3

11. Bästa köpet?
Diverse skräp...

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol, resor, "tjejgrejer" :'D

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, att jag och Patrik blev ett par <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Öh, jag vet inte riktigt, jag säger... ljudet av gitarr.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Äsch, som vanligt. Upp och ner, konstant.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit hand om mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig för saker.

18. Hur tillbringar du julen?
I Avesta med familj och vänner.

19. Blev du kär i år?
JaJaJaJAAA! :*

20. Favoritprogram på TV?
Kollade inte så mycket på tv i år, men... grannfejden, as per usual.

21. Bästa boken du läste i år?
The Cather In The Rye (J.D. Salinger).

22. Något du önskade dig men inte fick?
Nej, inget jag kan komma på sådär.

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade 20-årskalas med kompisar och vänner. Fick lov att köpa ut typ 20 breezer's åt Petra (trots att Petra hade åldern inne :'D)

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, det finns det säkert.

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
"Frisör möter Robyn" under våren.. sen typ second hand möter mörk mystik.. HAHAHAH! Bra beskrivningar.

26. Vad fick dig att må bra?
Sällskap och LÖÖV.

27.Vilken kändis var du mest sugen på?
Va? Ursäkta? Ja, han som spelar Chuck Bass i Gossip Girl...

28. Vem saknade du?
Sara, Lisa... Ja.

29. De bästa nya människorna du träffade?
Karl, Marcus, Erik... Och så gamla vänner <:

Noll Koll

2010-12-30 @ 12:53:08
"Fuck you" Kommentarer (1)
Imorgon är det nyårsafton. Jag ska fira med Patrik, Karl, Marcus, Erik samt Monica och Lasse (50+) och Bobba (hund). Det ska ätas middag, skjutas raketer och badas hot tub (jävla särskrivande engelsmän, men det ska vara så). Känner mig kluven för det kommande året, förut kunde jag alltid förutse någorlunda hur saker och ting skulle bli. Men nu har jag noll koll. Det enda jag vet är att jag börjar skolan 17 januari och hoppas det går bättre nu (vilket jag tror), har lärt mig hantera mina andningsproblem bättre. Sen vet jag att jag fyller 21 år i maj.... så kommer jag och Patrik kommer flytta någon gång i år (ej bestämt riktigt när). Och jag vet att jag kommer behöva skaffa jobb till sommaren... Jag säger bara: ANSTÄLL MIG. ANSTÄLL MIG. Jag kan ALLT. Eller, klippa hår åtminstone och det är ju inte fy skam! Så har jag jobbat på dagis ochochoch så har jag jobbat på Svenska Flytblock och snickrat bryggor! Och så praktiserade jag på fik i högstadiet, så ge mig jobb. OCH JAG TALAR TYSKA. Fatta, anställ mig när turisterna kommer i sommar till random campingplats, så ska jag berätta påhittade historier om älgar som simmar uppströms och brottas med jägare om hösten...

Nej, okej, anställ mig inte. 
Lite bilder:

Min väska jag fick av Patrik i julklapp, modellen är populär på engelska universitet, så givetvis att jag ska ha en också. 


:'< en pyttedel ur min karls boksamling... jag känner mig helt plötsligt mest korkad i hela världen. "har du inte läst den!? :o:o:o" pusspårej patrik.

Om man hade kunnat nöja sig med en el-tandborste

2010-12-28 @ 21:59:13
"Fuck you" Kommentarer (1)
Seriöst, jag avlider. Vill så sjukt gärna ha en kamera (den som min mobil utrustas med är fan ett skämt). Jag vet inte vad som hänt med mig, kanske har jag spenderat för mycket tid med de fyra bröderna Ottosson/Lundenberg, men de har gjort mig tokig när det gäller elektronik. Eller så har jag bott i Stockholm för länge, helvete, jag vill inte bli en konsumerande stockholmare som aldrig blir nöjd. Det kommer väl sluta med att jag ska ha tre olika dator i tre olika storlekar för tre olika behov... Och senaste mobilen med ALLT. Så världens fetaste TV + en squeezebox. Playstation3 också tack! En systemkamera, samt två digitalkameror (en som man får supa bort och en man tar med sig när man ska ut och resa). Moccamaster och KitchenAid till köket, naturligtvis. 

Det här kommer sluta illa. Fyfan.



Vad är väl en natt på öfre fornåsvägen?

2010-12-28 @ 15:44:31
Vardag + skräp Kommentarer (0)
Jag älskar när man köper julklappar till andra som man själv också har nytta av. Till exempel, jag köpte fetaste boken om Rocky (samlade serier mellan 1998-2008) till Patrik. Gissa vem det är som läser den? Jo, jag. Ibland undrar jag över vem jag egentligen köpte den åt... Men, å andra sidan så köpte Patrik grejer till mig som kommer gynna honom (ja, det är secret, och nej det är inte underkläder eller en tremetersdildo). Patrik må vara pervers å det grövsta, men han verkar ändå ha funnit sin plats i hierarkin här hemma.

Men, skit samma. Jag och Karl-Diego (han är lite i extas eftersom folk på fb börjar tro att han heter så på riktigt), firade mini-nyår igår. Karl var charmant som vanligt och tog kort med min mobilkamera (som suger). Här kan ni bara suga åt er av hans charm:

Karl-Diego Lundenberg, aka Skvaller-Kalle (vilket är ett fantastiskt namn, blir glad över att bara höra det i mitt huvud).

Stör Hötöl möd mönö kömpösör, höhö

2010-12-26 @ 12:06:28
Schön und edel Kommentarer (1)
Tanken var att det skulle bli en del 2 av min julafton, men det blev det inte! Nu sitter jag här på annandagen och är lite smått bakfull. Igår besökte jag köttmarknaden, bordellen... eller ja, Star Hotel för första gången i mitt liv. Hade svinigt kul med allt folk man inte träffat på år och dar, även Star Hotel levde verkligen upp till mina fördomar, så jag är lycklig angående det också. Jag dansade med Discokjelle dessutom (note: han som vann i programmet hundra höjdare med Filip och Fredrik), det var hursomhelst en minnesvärd dans.

Träffade även en av mina bästa vänner från svunna tider, det var ett mycket kärt återseende! <:

Snackade med en gammal barndomsvän/klasskompis om hans planerade resa till Japan i oktober. Herregud, den jäveln! Jag är så avundsjuk så jag pissar ner mig! MEN, lyssna å hör: Han ska skicka länken till mig på fb till det företag där man ansöker om resa och jobb i Japan. Som privatlärare i engelska, så får man även lära sig japanska parallellt. Gud, någon dag, någon dag, så ska jag fan söka, typ till nästa höst vore kanon! (Då jag redan lärt mig lite japanska). Jag är upphiad (stavning?), så jag kan inte skriva ordentligt!

Aja, idag åker jag till Stockholm igen, ska ha mini-julafton med karln och hans familj. Får hoppas jag tar mig hem bara... fick ett sms från SJ där det stod att det inte kommer finnas någon servering, så de uppmanar att man ska inhandla förtäring innan man går på tåget... SJ<3
Det enda kortet från igår som inte var hej-nu-ser-vi-alla-så-fula-ut-som-det-bara-går. Vicky och någon brud som visste vem jag var, men jag kommer inte ihåg henne, f'låt.

Den sibiriska tomten, julafton (del 1.)

2010-12-24 @ 14:07:51
Schön und edel Kommentarer (0)
Kom till Avesta igår, endast 40 minuter försent (vilket verkar vara helt ok om man jämför med andra som försökt resa med SJ). Men men, morsan och farsan har flyttat från huset och jag ska fira jul i lägenhet och det känns minst sagt lite annorlunda. Äh, jag överlever för jag har nyss kommit ut från duschen och innan jag gick in (händelseförloppet är viktigt, ja), så glodde jag på de där tomtarna på svt (ja, jag har glömt vad det heter fast jag hörde namnet för sisådär en halvtimme sen). Det jag vill säga med detta är att... Den sibiriska tomten, herregud, han är den ädlaste! <3 Jag inbillar mig att han är full och galen. Han reser ju från det sibiriska vinterlandskapet för att gå på festligheter var de än är, och vare sig han är inbjuden eller inte <3

Aja, nu sitter jag med blött hår och tittar på en kanal som heter Zone Reality och tittar på människosmugglare, känns lagom juligt. Farmor och farfar är här och vi ska väl snart äta...

Leffe var julfin (jag knaprar värsting allergitabletterna, får huvudvärk men slipper pälsallergin, så, ja).

Tog ett glas rött i Paris

2010-12-21 @ 22:48:15
Schön und edel Kommentarer (0)
Osminkad och Karl har Paris i sitt kök.

Bortförklaringar, jaja!

2010-12-20 @ 23:21:13
Vardag + skräp Kommentarer (0)
Fick nyss höra av Patrik att en del saker jag skrev i mitt förra inlägg var felstavat, eller att jag uttryckt mig konstigt med fel prepositioner. Jag vill bara säga till alla som läser:

Ett: Jag är närsynt, jag använder faktiskt glasögon vid datorn (jag skyller alla mina fel på min blindhet).
Två: Jag blir distraherad av händelser i hemmet, vilket gör att jag inte tänker klart (inte idag i alla fall).
Tre: Jag förstår inte ens varför jag skriver detta. Bryr jag mig? Nja... nej :'>

Okej, då kör vi... Igen

2010-12-20 @ 22:27:59
Vardag + skräp Kommentarer (0)
Jahapp, då har man väl fixat designen då. Jag är faktiskt nöjd. Designen är väldigt enkelt och inte massa onödigt trams überalles.
Annars är jag väldigt irriterade på min dator. Tangenterna O och L ska tydligen vara svårskrivna... jag måste trycka ner de tangenterna med kung och fosterland för att de ska reagera. Kul att det inte ens är varje dag heller, utan bara då och då...

Men idag är det 20:e december (tänkte först skriva 23:e, men det skulle avslöja att jag är totalt dagvild. Blir det så fort det blir lov.. För, ja, somliga har ju jullov, ha!), men hursomhelst... Jag och Patrik var till Täby C idag. Köpte de sista julklapparna och jag unnade mig kläder. Känns som jag gått naken hela hösten, eftersom jag varit rätt så pank (fuckyouCSNfuckyou !!!), men det är löst nu. Tack.


Drack lite cava sådär spontant på en måndag (Charles de fère, Jean-Louis), på undersidan av korken fann jag denna. Hur jävla fint är det inte liksom? Ett stjärnfall <3


LIVET, MED CAPS LOCK.

2010-12-09 @ 23:55:15
"Fuck you" Kommentarer (0)
ska man "leva livet" och bara gå på sina känslor? eller ska man ha det jobbigt och kämpa på.. och sen "leva det goda livet"?

MEN VAFAN ÄR DET GODA LIVET!?
att vara trettio, småtjock med hundra ungar.. eller vara trettio, tjackad med schäferhund?

eller är det att vara tråkig och gå i skolan, träffa vänner och dricka en starköl till julbordet? eller är det att leva livet om man tar alla chanser, "living on the edge" och sen låter allt bara fixa sig?

ska man leva nu eller sen? allt ska göras när man är ung och kan.. sen tycker folk att allt ska göras när man är
gammal och har tid? närfan ska man ha tid om man måste koncentrera sig på att överhuvudtaget leva?

i really dont know. you tell me.
äh, skit i det här, okej?

RSS 2.0