Gävle - - - > Hudiksvall.

2010-07-22 @ 11:20:15
Vardag + skräp Kommentarer (0)

Idag tar jag tåget till Gävle, för att där plockas upp av Patrik och hans bröder/vänner Karl och Erik. Det är en aning fucked up familjbild, men för att förenkla det så har Patrik och Karl/Erik känt varandra hela sina liv. Deras föräldrar har alltid varit vänner. Men sedan blev Patriks morsa och Karls/Eriks farsa tillsammans och de är nu bröder på något vänster. Not by blood, men i alla fall. Hursomhelst så hämtar de mig i Gävle, så åker vi de sista milen upp till Hudiksvall i Karls bil (det så kallade landsvägslejonet). Vi ska upp till the mansion, dricka öl och ha det gött tills på söndag då vi åker tillbaka till Stockholm.

 

Jag har saknat Patrik som en idiot, fast det bara har gått en vecka. Jävla karljävel som ska ha sådant inflytande över ens liv :*


Skitochpisstråkigt.

2010-07-18 @ 21:05:58
Vardag + skräp Kommentarer (0)

Jag är hemma hos mina föräldrar i skogen. Eller ja, skogen och skogen.. faktum är att mina föräldrar bor i Avesta, en liten bruksstad i södra Dalarna. Vi börjar om;

Jag är hemma hos mina föräldrar i Avesta. Har varit det sen i onsdags då jag lämnade Stockholm och Patrik. Inte lämnade Patrik som i att ”nu lämnar jag dig, din skithög, gå och dö”, utan jag bara lämnade honom kvar i Stockholm för att han ska sitta och sakna mig. Vilket jag hoppas att han gör, vilket jag vet att han gör ;*

 

Hursomhelst har det inte hänt så mycket spännande alls. Det här är trots allt Avesta. Det mest spännande som kan hända är väl att någon knivhotar någon annan utanför Beppes korvkiosk en fredags-, alternativt lördagsnatt. Bråkandes över allt från en knarkskuld till att personen ifråga råkade knuffa våldsmannen (och hans korv) lite i sidan. Alla som bor i Avesta måste vara kollektivt uttråkade och ett litet knivhot eller liknande kan hålla folk sysselsatta med skvaller och annat i ett par veckor. Min mamma läser de senaste lokala nyheter på flashback.se, det säger väl allt?

 

Annars har jag bara legat i min säng och varit enormt uttråkad. Förutom i fredags givetvis då Petra och hennes hund Lennart var på besök. Vi åkte och badade i storsjön med hundarna och grillade på kvällen. Har inte träffat Petra på tretusen år (sedan min student), och det var dags för ett kärt återseende.

 

Imorgon ska jag och morsan åka till Borlänge, ska fixa ett leg åt mig (har aldrig haft ett i hela mitt liv). Att bära runt på passet börjar bli jobbigt och dessutom går det ut snart. Ska handla lite annat skit också när vi ändå är där.

 

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, är röksugen och vill inte bara ta en paus mitt i skrivandet. Så det här får räcka!


Fan, ge mig cigg och nya ögon.

2010-07-16 @ 03:02:16
Vardag + skräp Kommentarer (0)
Okej, jaha, nu ska jag tydligen skriva intressanta grejer som folk ska vilja läsa om. Sånt crap skiter jag i (om någon läser eller inte), jag vill bara skriva.

Faktum är att klockan är fan tre på natten och jag är röksugen och har ont i ögonen. Skriver något av intresse imorgon eller så, för jag ser fan inte ett piss.

God natt.

RSS 2.0